Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Τέτοιοι είστε.

Ο Έλληνας είναι ένας εθελοντής σκλάβος , μια ράτσα αλλόκοτη στα χρόνια ακριβώς γιατί ποτέ στην Ελληνική Ιστορία δεν υπήρξε αυτόνομος κι ανεξάρτητος , αν εξαιρέσουμε ορισμένες εκδοχές της Αρχαίας Ελλάδας. Είναι μια ημιτρελη ψυχοπαθολογικη περίπτωση φαντασιόπληκτων εκπαιδευμένων στην ρουφιανιά , το γλείψιμο και την παρελθοντολαγνια.Το μόνο που ξέρει να κάνει άριστα ο Έλληνας είναι να σκοτώνει ή να απομονώνει οτι τον ξεβολευει και μετά να φτιάχνει ήρωες και να καυχιέται για κατορθώματα άλλων , που ουδεμία συμβολή έχει. Επίσης είναι ιδιαίτερα ικανός στο να αναθέτει οτιδήποτε τον αφορά σε τρίτους , να ψάχνει οπουδήποτε ευθύνες εκτός από τον εαυτό του , και να φαντάζεται μονίμως εχθρούς. Είναι η σόνυμφη βλαχοκυρατσα που εγκαταστάθηκε στην Εκάλη παρέα με τα μπουρζουα τυρογαλα που χει για φίλες , και διετέλεσαν την λεγόμενη αστική τάξη. Είναι ο σογαμπρος λαδεμπορας γιδοβοσκος που του φταίνε οι μετανάστες και έχει το θράσος να επικαλείται τον πολιτισμό και την αρχαία Ελλάδα , που νομίζει οτι ο Πλάτωνας είναι προποτζιδικο στην Ομόνοια. 

Ένας ημιμαθής σιχαμερος παρτακιας που οι επιλογές του , η διασκέδαση του και αυτό που αντιλαμβάνεται ως τέχνη , βρωμάνε και θα βρωμάνε Πασοκιλα , κρούστα από γουρουνοπουλο και ιδρωμένη μασχάλη  δημοσίου.Ένας επικίνδυνος θυματολαγνος , κάτοικος μιας αποικίας και μέλος μιας κοινωνίας δομημένης πάνω σε ενα ναζιστικό πρότυπο.Μια αρπακολατζιδικη βλαχαδερη γλίτσα που σφάζει ζώα να γεμίσει την κοιλαρα της βαφτίζοντας τον κανιβαλισμό «παράδοση» και έπειτα βγάζει βόλτα το σκυλάκι της. Ένα μιαρό αποκτηνωμενο κάθαρμα που χασκογελαει με τις Τσιμτσιλιδες και τους Λιάγκες , την ίδια στιγμή που κάτω από την μύτη του υποθηκεύουν το μέλλον του παιδιού του. Μια κουράδα σε μια γωνιά του πλανήτη ψωροπερηφανη , που κάνει τον σταυρό της , πάει στην εκκλησία και βάζει φόλες σε αδέσποτα ζωάκια.Ένας δήθεν φιλειρηνικός λαός που οι κακοί Τούρκοι μονίμως τον απειλούν , την ίδια στιγμή που στα εδάφη του εδρεύουν βάσεις του ΝΑΤΟ κι από την χώρα του ξεκινούν μαχητικά αεροσκάφη και πάνε και σκοτώνουν παιδάκια.Ξένα παιδάκια όμως.Κάπου μακρυά...

Ένα απεχθές έκτρωμα , ένα ανθρώπινο τερατούργημα που επιβιώνει ρουφώντας το αίμα του διπλανού του και που νομίζει οτι επειδή κοιτάει την ζωούλα του και την δουλιτσα του , δεν φέρει και καμία ευθύνη για όλη αυτή την γούρνα από σκατα , όλη αυτή την χωματερή αισθητικής που στήθηκε τριγύρω ως περιβάλλον του. Ένα σκατοψυχο και επικίνδυνο μπάσταρδο της Ιστορίας , που όταν θελήσει το ίδιο του το παιδί να μάθει ποια ήταν η στάση του γονιού του απέναντι σε αυτή την γενοκτονία και σε αυτόν τον βόθρο που του παρέδωσε ως Κοινωνία , εκείνος για άλλη μια φορά θα παριστάνει τον άνετο , θα στρέψει αλλού την συζήτηση και θα αποφύγει το παιδί του όπως ακριβώς απέφευγε πάντα τον ίδιο του τον καθρέφτη.Την ίδια του την ευθύνη.Τον ίδιο του τον εαυτό.Την ίδια του την Ζωή...

Αυτός είναι ο Έλληνας.
Μια κατσαρίδα που μόλις ανοίξεις 
το φως τρέχει να κρυφτεί. Δεν το αντέχει...

Υ.Γ. 1 Όχι , δεν νιώθω θυμό για αυτή τη χώρα και για αυτόν τον λαό. Δεν θα τους χάριζα ποτέ ένα τόσο σημαντικό συναίσθημα σαν τον θυμό. Απέχθεια και αηδία νιώθω. Από μικρό παιδί.

Υ.Γ. 2 Η αισθητική σας είναι τόσο ενδιαφέρουσα όσο ένα Κυριακάτικο τραπέζι στην Κινετα με τα πεθερικά , βρώμικο στην Καντίνα , ένα ταγιέρ στο Νιάρχος και Σεφερλης για τα ρέστα. Δεν φταίτε εσείς. Αυτή είναι η φύση σας. Μέτρια και σκατενια. Τέτοιοι είστε.

Γιάννης Μίχας Νεονακης ( Dave )

Για να ξέρεις ποιον να βρίζεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου